facebook

Saltimer MaxGym Buvika

 

Hei
Ledelsen for Maxgym Buvika har den 31/5-2018 informert alle sine ansatte og tilgjengelig gjort informasjon her på vår webside om at vi fra og med 1/7-2018 ikke vil ha Saltimer på dette senteret.
Omsetningen har gått ned.
Saltimene har ikke hatt tilstrekkelig deltagelse
Vi har i den tiden vi har hatt senteret hørt mye bra om våre ansatte og også mye bra om de endringer vi har gjort. Men vi har titt og ofte mottatt
klager på for få timer (saltimer, økonomien har forøvrig ikke kunnet forsvare høyere antall timer) vi har også mottatt klager på at treningsarealet er for lite (egentrening)
Vi ønsker med dette gjøre det bra på et område, enn å gjøre det middelmådig på to områder.
Hvis det er noen spørsmål til dette kan de sendes på epost til oss: 
postbuvika@maxgym.no

Hei

Ledelsen for Maxgym Buvika har den 31/5-2018 informert alle sine ansatte og lagt ut informasjon her på vår webside om at vi fra og med 1/7-2018 ikke vil ha Saltimer på dette senteret.

 

  • Omsetningen har gått ned.
  • Saltimene har ikke hatt tilstrekkelig deltagelse

 

Vi har i den tiden vi har hatt senteret hørt mye bra om våre ansatte og også mye bra om de endringer vi har gjort. Men vi har titt og ofte mottatt klager på for få timer (saltimer, økonomien har forøvrig ikke kunnet forsvare høyere antall timer) vi har også mottatt klager på at treningsarealet er for lite (egentrening)

Vi ønsker med dette gjøre det veldig bra på et område, enn å gjøre det middelmådig på to områder.

 

Hvis det er noen spørsmål til dette kan de sendes på epost til oss: 

postbuvika@maxgym.no

 

MaxGymOrkanger MaxGymBuvika